DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sağlık kontrollerinde kadın hastalar için ‘Kadınlar Günü’ kampanyası

Sağlık kontrollerinde kadın hastalar için ‘Kadınlar Günü’ kampanyası
07.03.2022
157
A+
A-

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası ile bütün kadınlar pek fazla afiyet hizmetini 30 Nisan’a dek yüzde 20 kesilmiş alacak.

Kadınlara özel ve kıymetli olduklarını hissettirmek için düzenlenen kampanya paketi 8 Mart – 15 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Paket dahilinde dahiliye muayenesi, özlem kan şekeri, kan sayımı, üre, kreatinin, ürik asit, kolesterol paneli, DAHA AŞAĞI, TABI, bütün idrar tahlili, demir, TSH, D Vitamini, Vitamin B12 tahlilleri ile EKG ve tüm batın ultrason çekimi gibi pek çok hizmet yer alıyor. Hem kampanya paketini alan tüm kadınlar Nisan sonuna kadar Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde alacakları ayaktan hizmetlerde yüzde 20 indirimden yararlanabilecek.

“Kadınların sağlıklarını ertelememelerini ve ayrıcalıklı olduklarını hissetmelerini istiyoruz.”
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının yüzde 65’inin kadınlardan oluştuğunu vurgulayan Başhekim Prof. Dr. Müfit Yenen, “Yalnızca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve kadının yaşama değer katan emeğinin tekrar tekrar bilincindeyiz” dedi. “Kadınların sağlıklarını ertelememelerini ve imtiyazlı olduklarını hissetmelerini istiyoruz” diyen Müfit Yenen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sağlık durumu paketini kadınlara özel ve değerli olduklarını sezdirmek için düzenlediklerini belirtti.

“Emekleriyle topluma değerinde katan bütün kadınlarımıza, bizim için ne değin değerli olduklarını hatırlatacak bir armağan vermek istedik.”
Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı ise sıhhat sektörünün kadınların en yoğun istihdam edildiği sektörlerin başında geldiğini hatırlatarak Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde ise kadın çalışan oranının yüzde 70’in üzerine olduğunu söyledi. Nail Bulakbaşı, “Başlattığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sağlık durumu paketi ile emekleriyle topluma bedel katan bütün kadınlarımıza, bizim için ne dek kıymetli olduklarını hatırlatacak bir hediye vermek istedik” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.