Fenerbahçe’de Ayrılık!

Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe’de devre arası transfer dönemi yaklaşırken beklenilen performans alınmayan oyuncularla yollar ayrılıp o bölgelere takviye yama düşüncesi hakim.
Yolların ayrılmak istendiği isimlerden biriside Sinan Gümüş. Bir türlü istenlen seviyeye gelemeyen Sinan Gümüş ile devre arasında yolları ayırmak isteyen sarı lacivertliler, Sinan için bir talip çıkmasını bekliyordu. O talip çok uzaklardan değil Süper Lig’den çıktı.
Bu sezon ligde inişli çıkışlı bir ilerleyişi bulunan ve devre arasında takımını birkaç transferle güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor, Sinan Gümüş’e talip oldu.
2023 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş için kiralama yönteminde şartlarını zorlayan Rizespor’un devre arası transfer döneminin ilk günlerinde transferi tamamlaması bekleniyor.