DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arkadaşlarını Motive Etti! ‘Başakşehir mutlaka takılacaktır’

10.07.2020
488
A+
A-

Alanya ve Ankaragücü beraberlikleri Trabzonspor’a liderliği kaybettirdi. Ancak Bordo-Mavililer şampiyonluk inancını asla yitirmedi. Pazar günkü Galatasaray mücadelesine final gözüyle bakan Fırtına’da, Başkan Ağaoğlu ve teknik direktör Hüseyin Çimşir’in ardından kaptan Jose Sosa devreye girdi.

BİR AN ÖNCE TOPARLANMALIYIZ

Takım içindeki motivasyonu üst düzeye çıkartmak için arkadaşlarıyla konuşan Arjantinli maestro, “Bir an önce toparlanmalıyız. Galatasaray maçı bizim için büyük bir fırsat” dedi. Taraftaran kendilerine çok inandığını fakat özellikle Ankaragücü maçındaki futbolun herkesi üzdüğünü belirten Sosa’nın, “Ligde tüm maçlarda galip gelmeliyiz. Zirve ile aramızda sadece 2 puan fark var. Başakşehir mutlaka takılacaktır. Biz kazanalım yeter” sözleriyle konsantrasyonu yükselttiği öğrenildi.

BU LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ

Üste üste gelen puan kayıplarını da geride bırakmaları gerektiğini söyleyen 35 yaşındaki kaptan, “Alanya ve Ankaragücü karşılaşmalarını unutun. Buralara kolay gelmedik. Biz ligin en iyi takımıyız. Bunu tekrar herkese göstermek için önümüzde büyük bir fırsat var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.