DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hamdi Elcumandan Samet Aybaba açıklaması

Hamdi Elcumandan Samet Aybaba açıklaması
08.11.2019
387
A+
A-

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman, Kulüpler Birliği’nde yeni başkanın seçilmesi için yapılan inanılmaz buluşma sonrası Demirören Haber Ajansı’na DHA özel söylemelerde bulundu. Fenerbahçe maçındaki zafere iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Hamdi Elcuman, “Biz bu patlamayı çok evvelden bekliyorduk ama ekip bir cinsli yerine oturmamıştı. Sezon başından beri süren problemler vardı. Onları çok süratli çözme mücadeleyi içine girdik, çok şükür ki çözdük. Bülent Uygun öğretmenimizle ilk zaferi aldık. Ben zaferlerin devamının geleceği kanısındayım, lige baktığımız zaman ekipler birbirine çok yakın. Şahıs bazında ve ekip bazında iyi oyuncularımız var. İyi bir başlangıç oldu umarım devamı gelecek” biçiminde konuştu.

Hamdi Elcuman, 17 günlük kısa bir vakit sarı-kırmızılı kulüpte misyon yaptıktan sonra istifa eden teknik direktör Samet Aybaba hakkında şunları söyledi:

“Samet öğretmen bize parçalamak istediğini belirtti. Muhtelif nedenler de söyledi, biz de kavrayışla karşıladık. Kendisi istifa etti biz de idare heyeti olarak kabul ettik.”

“TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNDE BULUNDUĞU MALİ VAZİYETE KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR”

Türk futbolunun içinde bulunduğu mali gidişatın çok ciddi ebatta olduğunu belirten Elcuman, “Türk futbolunun mali olarak bu içinde bulunduğu külfetli vaziyet artık çok büyük ebatlara varıyor. Buna çok köklü bir çözüm bulunması gerekiyor. Biz Anadolu kulüpleri ayrı bir kasvet de değişik dört büyük kulüplerimiz de kasvet sürüklüyorlar. Konuştuğumuz mevzulardan biri de hep bu oluyor. Mali kasvetler, futbolcuların ücretlerin ödenmesi. Biz de devamlı kazanç kaynağı yaratmaya çalışıyoruz. Bunu elde ettikçe de futbolcularımıza ödeme yapıyoruz. İllaki herkes ücretini alırsa iyi sezer ama ekibin moral motivasyonu gerçekten iyi seviyedeydi. Hem büyük bir kulübe karşı oynamanın motivasyonu hem de yeni bir öğretmenin tesiri oldu. Çocuklarla konuştuk ve sonucunda galip gelmeyi muvaffak olduk” biçiminde konuştu.

DHA

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.