DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prekaziden Galatasaraya ağır tepki

Prekaziden Galatasaraya ağır tepki
07.11.2019
341
A+
A-

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, Real Madrid-Galatasaray maçını açıkladı. Futbolcuları sert bir dille tenkit eten şöhretli futbol adamı, ”13 dakikada 3 gol yiyorsun, sen Galatasaray mısın mahalle ekibi mi?” dedi.

Galatasaray’ın lider oyuncu olmadığının altını çizen Prekazi, “Galatasaray’ın ekibi yok. Şampiyonlar Ligi’nde böyle bir ekiple bir şey yapamazsın. Kendi evinde iyi oynadı ama Galatasaray’da lider oyuncu yok. Süper bir futbolcusu yok.” yorumunu yaptı.

Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya üzerinden ekiplerini topa yakaladı ve Prekazi’ye takviye verdi.

Bu haberi de okudularGalatasaray taraftarından futbolculara: Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın!

6-0’lık skorla sona eren 90 dakika bitiminde de yorumlar yapan Prekazi, “Ben Galatasaray’ın böyle bir tokat yediğini anımsamıyorum” ifadesini kullandı.

Cevad Prekazi şu yorumu yaptı: “O formayı giymek basit mi! Galatasaray formasını giymek basit mi! Çok güçtür. Olmaz. Böyle olmaz. Burada operasyon yapacaksın, başka cinsli olmaz.”

“Ben daha önceki bir Galatasaray futbolcusu olarak utanıyorum bu gece. Ben Galatasaray’ın Avrupa’da böyle bir tokat yediğini anımsamıyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.